Best Maart Marketplace

100% capital românesc

Maart Software este un brand cu capital integral românesc ce are misiunea de a livra cea mai mare gamă de alegeri software și hardware pentru afacerile mici, medii și mari din România. Cu o experiență de peste 10 ani în consultanță business, Maart Software devine lider de piață printre ofertanții de soluții complexe de gestionare a afacerilor.

Ce oferim?

  • Plata securizataPlata securizata
  • Gratuit la comenzi peste 1800 leiGratuit la comenzi peste 1800 lei
  • Retur in maxim 14 zileRetur in maxim 14 zile
  • Informatii disponibile oricandInformatii disponibile oricand

Solutii IT pentru afaceri inteligente

SC MAART Consiliere Afaceri SRL beneficiază de experienţa şi cunoştinţele necesare pe care le-a adaptat în timp şi dezvoltat continuu în acord cu particularităţile şi dinamica mediului legislativ şi de afaceri din România. Ca urmare a experienţei acumulate, produsele noastre au fost dezvoltate şi îmbunătăţite permanent pentru a răspunde întotdeauna cerinţelor dumneavoastră, în calitate de utilizatori.

Misiunea Maart este să ofere fiecărui manager instrumentul informatic de care are nevoie pentru a-şi dezvolta şi controla compania. De asemenea oferă "la cheie" o soluţie informatică pentru companiile care se gândesc la viitor. Activitatea fiecărui client este analizată experimentată şi calificată, urmând ca în urma acestei analize de comun acord cu echipa clientului să se dimensioneze o soluţie completă (hard, reţele, internet, ERP).

Produsele noastre se adresează în mare parte restaurantelor, cafenelor, brutăriilor, Fast Food-urilor, chioşcurilor, localurilor, barurilor, cluburilor, magazinelor de îmbrăcăminte, frizeriilor, florăriilor, magazinelor de bijuterii, galeriilor de artă, hotelurilor, cluburilor sportive, magazinelor de muzică, supermarket-urilor, magazinelor de vinuri, magazinelor de cartier, farmaciilor, magazinelor de animale, magazinelor de componente, muzeelor şi tuturor celorlalte forme de comerţ cu amănuntul şi pentru industria hotelieră.

Calitatea Maart - principalul nostru scop este asigurarea de servicii informatice de calitate, cu înaltă valoare adăugată.

SC MAART Consiliere Afaceri SRL a dezvoltat de-a lungul timpului parteneriate solide cu producători software recunoscuţi pe piaţa românească şi nu numai, cu scopul de a oferi beneficiarilor soluţii integrate software stabile, profesioniste care să corespundă întru totul necesităţilor clienţilor.

Oricare ar fi afacerea dumneavoastră, indiferent de cerinţa dumneavoastră, chiar dacă vă doriţi doar să înlocuiţi un sertar, scanner sau o casă de marcat în unitatea dumneavoastră, noi avem cu siguranţă o soluţie pentru a vă ajuta.

Oferta noastră este foarte mare şi variată şi nu se opreşte doar la cele menţionate mai sus. Avem de asemenea role, consumabile şi accesorii de cea mai bună calitate, servicii de instalare POS, şi vă stăm la dispoziţie 5 zile pe săptămână, Luni-Vineri între orele 09-18:30.

Ne mândrim cu abordarea noastră flexibilă pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastră!

Vă mulţumim pentru încrederea acordată!

Nota Bestmaart.ro nu poate garanta şi nu îşi poate asuma răspunderea dacă informaţiile prezentate pe site nu sunt corecte, complete sau actualizate, iar serviciile oferite prin acest site nu sunt accesibile neîntrerupt şi fără erori. Preţurile, ofertele, situaţia stocului, specificaţiile şi imaginile pot fi schimbate fără o notificare prealabilă.