Expedieri și returnări

Expedierea pachetului dumneavoastră

Produsele comandate se livrează în toate localitățile din România, utilizând metoda de transport și modalitatea de plată care au fost alese de dvs. la efectuarea comenzii. Produsele sunt ambalate corespunzător, sigilate și sunt asigurate pe tot parcursul transportului până la livrare.

Expedierea coletului în funcție de modalitatea de plată

1. Pentru comenzile ce sunt achitate de cumpărător prin ramburs, expedierea coletului se face în aceeași zi lucrătoare cu primirea comenzii numai dacă aceasta este transmisă până în ora 15:00.

2. Pentru comenzile ce sunt achitate de cumpărător prin transfer bancar (ordin de plată), expedierea coletului se face în aceeași zi lucrătoare cu primirea comenzii numai dacă confirmarea plății se efectuează până în ora 15.00.

Pentru ambele situații prezentate mai sus, comenzile efectuate de clienți vineri se livrează luni, cu condiția ca plata sa fie confirmată în aceeaşi zi până la ora 15.00 în cazul comenzilor plătite prin transfer bancar.

Modalitate de livrare

Livrarea se face NUMAI prin firma de curierat rapid, iar durata livrării este de 1-2 zile lucrătoare în orașele mari și 2-3 zile lucrătoare pentru orașele mici.

Livrarea prin intermediul FAN COURIER EXPRESS costă: 14,80 LEI (primul kilogram), apoi se adaugă câte 1,20 LEI* pentru fiecare kilogram în plus. Pentru comenzile care depășesc valoarea de 900 LEI, transportul este GRATUIT!

Costuri livrare

*Tarifele nu includ TVA

Pentru comenzile cu valoare totală mai mică de 900 LEI, produsele ce intră în categoria "CONSUMABILE", se percepe o taxă de curier 14,80 LEI* (primul kilogram), apoi se adaugă câte 1,20 LEI* pentru fiecare kilogram suplimentar. În cazul expediţiilor efectuate în alte oraşe decât cele cere deţin centre logistice FAN Courier Express, preţul va fi de 0,80 LEI/Km, astfel preţul final al comenzii dumneavoastră va depinde de aceste criterii.

La acest tip de produse cu valoare mai mică de 900 LEI şi cele care fac parte din categoria consumabile NU se mai aplică regula conform căreia dacă comanda depaşeşte valoarea de 1800 LEI transportul este gratuit!

Modalităţi de plată a produselor achiziţionate

1. Plata la livrare - ramburs (valoarea comenzii nu va depăși 5.000,00 lei)

2. Transfer bancar - ordin de plată

Coletele se expediază numai după confirmarea plății pentru comenzile care sunt achitate prin transfer bancar (ordin de plată) în contul S.C. Maart Consiliere Afaceri S.R.L.

Important!

Costul transportului nu se stornează în cazul returului de produse.

NOTĂ: Pot apărea întârzieri cauzate de epuizarea stocului, probleme tehnice interne sau factori externi. Termenul de livrare poate varia de la 2 ore, la maxim 30 de zile. Mulţumim pentru că aţi luat la cunoştinţă de condiţiile de livrare a produselor şi pentru comanda dumneavoastră!

NOTĂ:Bestmaart.ro nu poate garanta şi nu îşi poate asuma răspunderea că informaţiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neîntrerupte şi fără erori. Preţurile, ofertele, situaţia stocului, specificaţiile şi imaginile pot fi schimbate fără o notificare prealabilă.