Filtrare dupa

Sertare bani

In aceasta categorie puteti gasi sertare de bani ce se potrivesc la o gama variata de case de marcat

Un sertar de bani este foarte util pentru operatorul de la punctul de vânzare, indiferent că se inde direct prin casa de marcat sau printr-un software.

Cele mai multe sertare de bani sunt construite dinplastic rezistent (ABS), din metal, oțel sau inox. Materialul influențează foarte mult greutatea produsului și prețul. Vă putem oferi orice tip de material, pe culori precum: sertar alb de bani, sertar de bani negru, sertar de bani gri.

Ar fi de preferat să ne comunicați un interval de dimensiuni dorite pentru a vă putea recomanda ceea ce vi se potriveșțe cel mai bine! Poate chiar vă găsim sertarul care să încapă perfect în birou/masă.

Sertarele pot avea deschidere prin acționare electrică, manuală și sau prin cheie. Există sertare care se deschid prin ridicarea părții superioare.

Așezarea banilor în compartimente poate fi un amânunt foarte important. Aveți nevoie de compartimente pentru bancnote și monezi, cu siguranță, dar mai important este cum se așează aceste compartimente sau banii în ele. În unele sertare, banii se prind cu cleme. Avem și sertare reglabile.

Sertare bani - aici chiar că e cel mai mic preț! Zeci de alternative!

Sertare bani

Sunt 29 produse.

Se afiseaza 1-12 din 29 produs(e)

Filtre active