Laptop DELL Latitude E5420, Intel Core i5 Gen 2 2430M 2.4 GHz, 4 GB DDR3, 250 GB HDD SATA, DVDRW, Wi-Fi, Bluetooth, WebCam,

1.351,20 RON
cu TVA
Contactati-ne pentru o reducere. Oferim reduceri la cantitate sau in functie de integrarea in alte proiecte, in mod special in HoReCa & Retail.

Ce spunem noi :

DELL Latitude E5420 este un laptop din gama business, construit cu carcasa de aluminiu si cu balamale de otel, proiectat pentru lucrul de zi cu zi si pentru a oferi mobilitate utilizatorilor.

 

Ce spune DELL :

Cu laptopul Dell Latitude&nbspE5420 cu design nou, biroul dvs. va &icircnsoteste oriunde ati merge. Acest laptop este proiectat pentru noua clasa mobila de profesionisti, cu rezistenta, productivitatea, securitatea si capacitatea de administrare fara efort pe care le asteptati de la laptopurile Latitude din familia E.

 

Design creat sa reziste

&Icircn prezent, afacerile &icircnseamna sa lucrezi oric&acircnd si oriunde. Aveti nevoie de un laptop care sa tina pasul cu stilul dvs. de lucru. Laptopurile Latitude din familia E &icircmbina designul de clasa mondiala cu rezistenta pentru a obtine rezultate remarcabile oriunde ati lucra.

 • Adoptari o tinuta cu stil &icircn timp ce lucrati gratie designului Dell Tri-Metal™, care se remarca prin finisajul rezistent, din aluminiu matuit anodizat, al ecranului LCD.
 • Fiti mai relaxat&nbspdatorita tastaturii rezistente la varsarea lichidelor si protectiei LCD, care creeaza o bariera &icircn jurul ecranului LCD atunci c&acircnd acesta este &icircnchis.
 • Apreciati detaliile de finete, pornind de la balamalele puternice din otel si clapeta de blocare a afisajului din aliaj de zinc p&acircna la partea inferioara rezistenta, acoperita cu pulbere, care &icircmpiedica producerea fisurilor si a zg&acircrieturilor.

 

 

Productivitate &icircn orice locatie

Beneficiati de alimentare si performanta de lunga durata pentru a va simplifica munca, indiferent daca va aflati la birou sau &icircn deplasare. Laptopurile Latitude din familia E sunt create tin&acircnd cont de &icircntreprinderea dvs., oferindu-va caracteristici excelente care sa contribuie la sporirea productivitatii.

 • Fiti mereu productiv cu o varietate de optiuni privind durata de functionare a bateriei, inclusiv baterii optionale litiu-ion cu 4, 6, 9 elemente si 9 elemente (97 Wh).
 • Multitasking &icircn ritmul afacerii dvs. cu optiunile de procesoare Intel®&nbspCore™, cu memoria DDR3 cu latime mare de banda.
 • Comunicati eficient &icircn &icircntreaga lume cu ajutorul camerei Web &icircncorporate, al microfoanelor matriceale, care va asigura o calitate mai buna a sunetului, si al antenei de &icircnalta performanta pentru conexiuni ideale prin banda larga pentru dispozitive mobile.
 • Lucrati &icircn zona dvs. de confort av&acircnd posibilitatea de deplasare la 180 de grade a ecranului LCD.
 • Tastati &icircn orice conditii datorita singurului laptop comercial care ofera o optiune de tastatura cu retroiluminare.

 

Securitate incontestabila

Beneficiati de integrare armonioasa &icircn mediul dvs. IT si scapati de griji av&acircnd certitudinea ca laptopurile Latitude din familia E - si datele companiei dvs. - sunt &icircn siguranta si protejate oriunde &icircn lume.

Aveti certitudinea ca datele dvs. sunt &icircn siguranta cu solutia Dell de protectie si criptare a datelor si protejati-va datele &icircmpotriva accidentelor cu ajutorul senzorului Dell de cadere libera cu reactie rapida si al sistemului de protectie StrikeZone&trade.

 

Controlati cine are acces la datele dvs. cu solutia Dell de protectie si accesare a datelor, optiunile de acces prin log in cu smart card fara contact si cu cititor de amprente.

 

Preveniti infectarea sistemului cu virusi si opriti scurgerile de date cu optiunile de control al porturilor.

 

Dell
CT-35979

Fisa tehnica

Utilizare
Business Laptopul Latitude E5420 cu design nou este ideal pentru profesionisti care cauta o combinatie necostisitoare intre mobilitate si utilizare a computerului la birou.
Model
Latitude E5420
Calitate
Laptop Refurbished
Garantie
3 Ani
Porturi / Conectare
1 x RJ-45 4 x USB 2.0 1 x USB/eSATA combo Stereo headphone/ Microphone combo jack 54 mm ExpressCard 1 x 1394 1 xDocking Connector 1 x VGA 1 x HDMI 1 Full and 2 Half Mini Card Slots
Hard disk
250 GB SATA se poate monta hard disk nou contactati pentru mai multe detalii
Memorie
4 GB DDR3 suporta pana la 8 GB DDR3 contactati pentru mai multe detalii
Sistem de operare
Windows 10 Home Windows 10 Home
Procesor
Intel Core i5 2430M 2.4 GHz 3M Cache pana la 3.0 GHz
Brand
Dell
Greutate
2.04 kg
Display
14.0 inch LED-backlit (1366 x 768) anti-glare (ecran mat nu reflecta lumina)
Baterie
Li-Ion originala
Tastatura
QWERTY iluminata
Webcam
Da
Placa de retea
Gigabit 1000 Mbps
Card Reader
Da
Bluetooth
Bluetooth 4.2
Wireless
802.11 b/g/n
Placa video
Intel HD Graphics 3000 pana la 1.7 GB RAM
Unitate optica
DVDRW
 • Plata securizată Plata securizată
 • Gratuit la comenzi peste 1800 lei Gratuit la comenzi peste 1800 lei
 • Retur in maxim 14 zile Retur in maxim 14 zile
 • Informații disponibile oricând Informații disponibile oricând
PayPal

Reviews

Write your review

Laptop HP EliteBook 8570p, Intel Core i5 Gen 3 3320M 2.6 GHz, 4 GB DDR3, 320 GB HDD SATA, DVD-ROM, WI-FI, WebCam, Display

Contactati-ne pentru o reducere. Oferim reduceri la cantitate sau in functie de integrarea in alte proiecte, in mod special in HoReCa & Retail.

Write your review