Monitor 24 inch LED IPS, Full HD, DELL UltraSharp U2412M, Silver & Black, 3 Ani Garantie

783,60 RON
cu TVA
Contactati-ne pentru o reducere. Oferim reduceri la cantitate sau in functie de integrarea in alte proiecte, in mod special in HoReCa & Retail.

Ce spune Dell!

Performanta Mare

Puternic&nbsp: Tehnologia IPS ofera un unghi larg de vizualizare ,&nbspcu o&nbspreprezentare de culori de &icircnalta calitate, pentru o experienta de&nbspvizionare fara egal.

Flexibil&nbsp: alege vizualizarea care functioneaza cel mai bine pentru tine ,&nbspcu o gama aproape nelimitata de ajustari de &icircnclinare, rotire, pivotare si &icircnaltime.

Personalizabil&nbsp: Modificarea setarilor de&nbsputilizare a&nbspenergiei, luminozitatea textului si a&nbsptemperaturii de&nbspculoare cu o simpla apasare a unui buton pentru a ajuta la&nbspconservarea energiei cu acest panou ecologic proiectat, fara arsenic si fara mercur.

&Icircn mod clar remarcabil&nbsp: Uita-te la&nbspgrafica cum prinde viata pe un ecran de&nbsp24 &quot(61cm) cu LED-backlit cu o rezolutie de&nbsp1920x1200 cu&nbspun ecran lat 16:10.

Caracter colorat&nbsp: Bucurati -&nbspva de&nbspo gama impresionanta de culori bogate, dramatice si precise.Datorita tehnologiei IPS proiectata pentru a va oferi consistenta de&nbspculoare pe un unghi de&nbspvizualizare larg si o gama larga de&nbspculori &nbspla 82% (tipic).

&Icircnaltimea ajustabila:&nbspRidicati sau coborati U2412M pentru a se&nbsppotrivi cu&nbspspatiul de&nbsplucru si stilul personal cu &icircnaltime ajustabile de 115mm.

Conectivitate versatila:&nbspConectati o tastatura,mouse-ul si alte periferice prin porturi USB.DisplayPort si DVI care pot oferi o&nbspcalitate exceptionala a&nbspimaginii atunci cand se vizioneaza continut HD. 

Dell
CT-30860

Fisa tehnica

Utilizare
Business Fie ca este vorba de munca sau pentru joc U2412M Dell UltraSharp poate oferi o experienta de vizionare de neegalat.
Model
UltraSharp U2412M
Calitate
Monitor Refurbished
Porturi / Conectare
USB VGA DVI DisplayPort
Cablu semnal
Inclus
Timp de raspuns / Contrast / Luminozitate
8 ms/ 1000
Diagonala [inch]
24
Brand
Dell
Culoare
Silver & Black
Greutate
6.4 Kg
Cablu curent
Inclus
Consum
38W
Prindere perete
VESA
Dot Pitch
0.270 mm
Refresh
60 Hz
Rezolutie maxima
1920 x 1200
  • Plata securizată Plata securizată
  • Gratuit la comenzi peste 1800 lei Gratuit la comenzi peste 1800 lei
  • Retur in maxim 14 zile Retur in maxim 14 zile
  • Informații disponibile oricând Informații disponibile oricând
PayPal

Reviews

Write your review

Monitor 22 inch LCD, Philips Brilliance 225B2 , Silver & Black, 3 Ani Garantie

Contactati-ne pentru o reducere. Oferim reduceri la cantitate sau in functie de integrarea in alte proiecte, in mod special in HoReCa & Retail.

Write your review